Inhouse Traineeship Finance, Risk, Data of IT bij ABN AMRO

Wil jij investeren in jezelf en jezelf ontwikkelen bij de bank van de toekomst? Dan is dit traineeship iets voor jou!

Gedurende dit traineeship van één leerzaam en uitdagend jaar, word jij klaargestoomd om in dienst te treden bij ABN AMRO. Binnen de vakgebieden Finance, Risk, Data en IT zijn er verschillende mooie posities waarin jij het verschil kan maken. Je zult in het eerste jaar naast vele mooie learnings on the job ook uitgedaagd worden om een extra stap te zetten met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo heb jij de keuze uit verschillende opleidingen en cursussen om jouw hard- en softskills verder te ontwikkelen. Uiteraard helpt jouw persoonlijke HR Happy Manager vanuit de Finance Club je met het maken van de juiste keuzes hierin en begeleidt zij jou vanaf dag één.

Ben jij een ambitieuze Young Finance, Data, Risk of IT professional? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Met een (binnenkort) afgeronde Bachelor of Master in combinatie met de wil om écht in jezelf te investeren ben je hier aan het juiste adres.

Traineeship bij ABN AMRO – Finance Club

Bij de Finance Club staat jouw ontwikkeling centraal. Wij werken samen met ABN Amro om jou middels een op maat gemaakt talentenprogramma de steile leercurve te bieden waarnaar jij op zoek bent. Hoe Doen wij dit?

 • Carrière planning: Samen bespreken we welke startpositie jou het beste past. Hierbij kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar de stappen die jij graag op de lange termijn wilt maken.
 • Uitdagende instroompositie: Jouw journey start met het instromen op een uitdagende positie bij ABN AMRO op gebied van Finance, Risk, Data of IT. 
 • Talent Program op maat: Tijdens dit traineeship neem jij deel in ons Talent Program dat op maat gemaakt is voor jou.
 • Basis trainingen: In de basis krijg je opleidingen en trainingen zoals: Time management, Stakeholder management en de Algemene Opleiding Bankbedrijf. Zo heb je een mooie basis om bij de bank aan de slag te gaan.
 • Facultatieve trainingen: In overleg met jouw HR Happy Manager als ook jouw manager bij ABN AMRO vormen wij jouw ideale leertraject waarbij je o.a. keuze hebt uit de volgende technische modules: FRM (Financial Risk Management), CMA (Certified Management Accountant), CFA (Chartered Financial Analyst), Lean Six Sigma, Agile Scrum, PowerBI, SQL, Python, VBA Excel, C#, Java, Mendin, AWS, PSP01.
 • HR Happy Management: Begeleiding van jouw toegewezen HR Happy Manager vanaf dag één, die voor jou aan de slag gaat om jouw werkgeluk te managen.
 • Alumni netwerk:  Wij nemen jou vanaf dag één van het programma op in ons netwerk binnen ABN AMRO van het programma word jij toegelaten tot het Alumni netwerk. Zo bouw jij aan jouw netwerk binnen de bank. 

Welke voorwaarden kun je verwachten?

 • 3.500 Euro per maand obv 40 uur
 • Hier komt nog 8,33% vakantiegeld bovenop
 • Ruim opleidingsbudget (zonder opbouw van studieschuld)
 • Persoonlijke begeleiding van onze HR Happy Manager
 • Indiensttreding bij ABN AMRO na inzet van een jaar

Enthousiast geworden? Bekijk de openstaande vacatures:

Over Finance Club

De Finance Club is een detacheerder opgericht in 2015. Negen jaar later hebben wij meer dan 400 Young Professionals in dienst en ligt de focus van de Finance Club op het ontwikkelen van haar personeel waarbij de combinatie wordt gezocht tussen learning on the job & additionele opleidingen. Wij willen onze collega’s een podium bieden om écht bij te dragen en veel te leren. 

Ondanks een mooie groei die wij hebben doorgemaakt, staan wij nog steeds voor een persoonlijke benadering. Door middel van een Happy Manager die aan jou gekoppeld wordt, weet je altijd bij wie je terecht kunt met je vragen, wensen en ambities. Hierdoor ken jij ons en kennen wij jou, en kunnen we er samen voor zorgen dat jij een mooie carrière tegemoet gaat!

Jezelf ontwikkelen bij de bank van de toekomst? Dan is dit traineeship iets voor jou!  Gedurende dit traineeship van één leerzaa...

For ABN Amro in Amsterdam we are looking for a Trainee Business Development. In this role you will be part of the Value Proposition Team (VPT) wi...

Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar een mooie positie waar jij kan werken op het snijvlak van Data en Finance? Dan is dit een mooie mogelijkhe...

Benieuwd of we iets anders voor je kunnen betekenen? Bekijk onze andere vacatures hier.