Over ons

Finance Club is een jonge organisatie die in 2015 is opgericht door twee oud-Deloitters. Hun ambitie is om oplossingen te bieden vanuit de inhoud met toegevoegde waarde voor kandidaat en klant. Wij willen de business, de uitdagingen en staffing-vraagstukken vanuit onze klant dan ook echt snappen. Vanuit hier streven we altijd naar de optimale oplossing. Dit doen wij binnen de  vakgebieden Compliance (KYC & AML), Finance, Risk & Audit, PMO en Data & Analytics.

Sinds 1 september 2023 zijn we onderdeel van Projective Group, een Europese speler die in 2006 als Consultancy Bedrijf is opgericht in België, gefocust op de financiële dienstverlening. Met kantoren in o.a. Brussel, Amsterdam, Londen en Parijs onderscheiden we ons door de innovatieve en groeigerichte aanpak, om toonaangevende veranderingen door te voeren. Dit doen we op het gebied van de volgende practices: Data, Payments, Transformatie, Risk & Compliance en Pensioenen & verzekeringen. Deze verschillende vakgebieden plús onze academy - met meer dan 150 opleidingen - bieden mooie ontwikkelingsmogelijkheden. Hiermee ben je verzekerd van een mooie basis voor jouw carrière in de financiële dienstverlening. Een deel van onze opleidingen is momenteel ondergebracht bij Ministry of Compliance. Neem hier gerust een kijkje als je meer wilt weten over onze compliance opleidingen.  

Ons team bestaat uit een groep jonge en enthousiaste professionals met een passie voor mensen. We werken vanuit een ondernemersdrive waarbij we streven naar de beste match tussen klant en kandidaat. Wij zoeken dan ook specifiek vanuit de vraag van de klant naar de beste kandidaat. Wij zetten hiervoor dan ook graag een stap extra. Dit doen we vanuit een eigen concept waarbij wij geloven in professionaliteit, investeren in relaties en persoonlijke aandacht.

"We love happy people"

Werken bij de Finance Club 

De Finance Club bestaat uit een groep jonge, getalenteerde en ervaren mensen. Ieder werkt vanuit eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Iedere werkondernemer geniet vertrouwen. De stelregel is namelijk: we doen wat we leuk vinden en zijn goed in wat we doen! 

Bij de werving en selectie van werkondernemers richten we ons op professionals die houden van het leven én van hun werk. Ambitieus, analytisch, assertief. Maar ook teamspelers en netwerkers! Iemand waar we een borrel mee drinken voorafgaand aan het weekend, die flexibel inzetbaar is én die de kwaliteit levert waarnaar de klant op zoek is. 


Ons team versterken?

Naast voor onze klanten zijn wij ook voor onszelf ook altijd op zoek naar talent. Wij zoeken hierin teamspelers met drive, passie en energie. Wij geloven namelijk dat je hiermee het verschil maakt. Vanuit hier hebben we dan ook als Finance Club met zijn allen een heel mooie groei gemaakt. Je gaat dan ook aan de slag binnen een ambitieus, bekwaam en gedreven team. Waarmee we onze successen vieren. Het is dus ook belangrijk dat je houdt van een borreltje en feestje.

Heb jij interesse om te knallen en met ons mee te groeien; solliciteer dan zeker op een van onze interne vacatures.


De Finance Club is een j...