ZZP'en via de Finance Club 

Wij hebben vanuit ons netwerk met aansprekende opdrachtgevers ook veel mooie opdrachten voor ZZP’ers. Ook hierin is de persoonlijke match en het persoonlijke contact erg belangrijk voor ons. Tussen onze vacatures staan ook de opdrachten die geschikt zijn voor ZZP’ers. Staat er op dit moment niet de juiste opdracht tussen of blijf je graag op de hoogte van mooie ZZP-kansen; maak dan een job alert aan.

Kickstart jouw ZZP-carrière via de Finance Club 

Zou je graag de stap naar het ZZP-schap willen zetten; wij denken graag met je mee. Finance Club heeft meerdere professionals hier met veel plezier en succes in begeleid. Wij helpen je aan jouw eerste opdracht, nemen je mee in welke stappen je moet doorlopen en schieten ook graag jouw eerste factuur voor. Wij helpen je zo met een vlekkeloze overstap uit een vast dienstverband. Ook als je vragen hebt over het ZZP-schap of hier een keer over wilt sparren; wij denken graag met je mee.

Waarom ZZP'en via de Finance Club

Aansprekende opdrachtgevers

Wij kunnen jou bemiddelen bij verschillende prachtige opdrachtgevers, van multinational tot groot MKB. Zo zit er vast voor jou ook de ideale opdrachtgever bij. Benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn? Neem snel een kijkje tussen de vacatures!

Kandidaten en opdrachtgevers geven ons een 9.3/10

De hoge mate van persoonlijke aandacht voor jou in combinatie met bovenstaande punten heeft er toe geleid dat wij door onze opdrachtgevers en kandidaten worden beoordeeld met een score van 9.3 uit 10. Op klanttevredenheid scoren we een 9.1 en op kandidaat tevredenheid zelfs een 9.4!

Concrete lange opdrachten

Garantie van een opdracht nog voor je jouw huidige baan opzegt. De opdrachten die wij bemiddelen zijn minimaal vier maanden lang en worden vaak nog verlengd waardoor je direct een mooie buffer opbouwt. Allemaal wel zo veilig!

Financiële ondersteuning

Wij begeleiden jouw stap als ZZP’er tot in vergaande mate. Zo helpen wij jou desgewenst met het vooruitbetalen van jouw eerste factuur (handig i.v.m. eventuele aanschaf auto, studieschuld, overlap salaris etc.). Verder bieden wij goede uurtarieven waardoor je ons mooie facturen kunt sturen.

Zit jouw droom vacature er niet bij?

Wil jij op de hoogte blijven van mooie opdrachten of rollen via de Club? Maak dan nu een job alert aan!

Jobalert aanmaken