Wanneer je op zoek bent naar getalenteerde (tijdelijke) collega's, kunnen wij daar op verschillende manieren bij helpen. Dat kan zijn voor leuke posities in de ‘business as usual’, maar ook hebben wij veel ervaring als recruitmentpartner met de staffing van grote opschaling- en projectprogramma's. Hierin bieden wij altijd maatwerk. Wij doen dit nu als preferred supplier van grote banken en ondernemingen en staan bij hen bekend als een partner die u vakkundig en snel kan helpen. Wij horen graag met u in gesprek over uw uitdagingen en bieden vanuit daar een oplossing op maat. Hierin werken we vanuit onze happy flow voor zowel kandidaat/professional als ook opdrachtgever.

Onze vakgebieden 

In totaal zijn meer dan 200 professionals via ons aan de slag bij onze verschillende opdrachtgevers. Dit doen zij binnen onderstaande vakgebieden. Hierin hebben we dan ook de kennis en ervaring om ook uw organisatie van dienst te zijn.

  • Compliance, KYC & AML
  • Finance
  • Data & Analytics
  • Bancaire professionals
  • (IT)Audit
  • PMO

Onze diensten 

Interim solutions

Wij bieden u hoogopgeleide professionals die werkzaam zijn bij, of gelieerd zijn aan de Finance Club. Zij kunnen meteen inspringen daar waar u een uitdaging ervaart. Ambitieuze mensen met hart voor de zaak, deskundig en ervaren in interim klussen. Wij coachen onze professionals ook on the job en ondersteunen hen waar nodig, zodat u zeker weet dat u met de Finance Club voor een goede oplossing kiest. Daardoor zijn onze professionals goed voorbereid voor een brede range aan werkzaamheden en kunnen zij adequaat problemen voor u oplossen.

Onze happy manager draag ter zorg voordat zij allemaal goed op hun plek zitten en het goed naar hun zin hebben. Samen met de professional en opdrachtgever kijken wij welke opleidingen gewenst zijn. Wij doen dit met vooraanstaande opleidingsinstituten en bieden iedere professional hierin een programma op maat. Wij gaan vanuit iedere individuele interim opdracht op zoek naar de juiste professional.

Deta-vast constructie

Wij merken dat veel van onze klanten het prettig vinden om de mogelijkheid te hebben om onze professionals over te nemen. Wij denken als Finance Club hier graag in mee. Onze professional gaat dan bij u aan de slag en na een vooraf afgestemde periode heeft u de mogelijkheid, uiteraard bij wederzijdse tevredenheid, om de professional in dienst te nemen. Een mooie kans voor u en de kandidaat om elkaar eerst te leren kennen. En voor u als opdrachtgever ook de door uw eigen investeringen in opleiding en begeleiding van de professional op de lange termijn van te genieten.

Werving & Selectie

Voor onze relaties zoeken we ook naar permanente personeelsoplossingen. Wij hebben een groot netwerk waarbinnen we op zoek gaan naar de beste kandidaat. Wij werven altijd vanuit kennis en ervaring; omdat we het belangrijk vinden enkel geschikte kandidaten voor te stellen. Daarvoor is ook uw tijd te kostbaar. Op basis van fixed fees gaan wij voor u aan de slag om passende oplossingen te vinden. Verder geldt bij ons altijd: no cure no pay. Zo betaalt u alleen als we u ook echt hebben geholpen.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wil u graag meer weten over onze diensten? Of bent u concreet op zoek naar professionals? Vul dan ons contactformulier in; dan nemen we zo snel mogelijk contact op, of kom direct in contact met Ad van Brussel, onze commercieel directeur.