ZZP-schap via de Finance Club

Wij gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek om antwoord te geven op al je vragen. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.  

KICKSTART JE ZZP-CARRIÈRE VIA DE FINANCE CLUB!
Ben jij momenteel werkzaam als auditor dan kan je ongeacht jouw ervaringsniveau of woonplaats als ZZP’er aan de slag bij verschillende prachtige opdrachtgevers van de Finance Club. Het is bij uitstek nu de tijd om voor jezelf te kiezen. Opdrachtgevers naar keuze, vrijheid van het ondernemerschap en uiteraard mooie uurtarieven. De Finance Club heeft op dit moment concreet voor jou de mogelijkheid om aansluitend op jouw uitwerkperiode of na een welverdiende vakantie aan de slag te gaan op een leuke opdracht. Hierdoor kan je vlekkeloos over kan stappen uit een vast dienstverband. Je kan dus opzeggen met de wetenschap verzekerd te zijn van een opdracht. Heb jij de stap al gezet en ben jij al ZZP’er, dan komen we uiteraard ook graag met jou in contact om te zien wat voor mooie (vervolg)opdracht wij voor jou kunnen faciliteren.

WAAROM ZZP'EN VIA DE FINANCE CLUB?

·        Concrete lange opdrachten
Garantie van een opdracht nog voor je jouw huidige baan opzegt. De opdrachten die wij bemiddelen zijn minimaal vier maanden lang en worden vaak nog verlengd waardoor je direct een mooie buffer opbouwt. Allemaal wel zo veilig!

·        Financiële ondersteuning + RA-begeleiding
Wij begeleiden jouw stap als ZZP’er tot in vergaande mate. Zo helpen wij jou desgewenst met het vooruitbetalen van jouw eerste factuur (handig i.v.m. eventuele aanschaf auto, studieschuld, overlap salaris etc.). Verder bieden wij goede uurtarieven waardoor je ons een mooie facturen kunt sturen.

Wanneer je nog niet in bezit bent van jouw RA-titel en je wilt deze toch graag behalen kan dit ook als ZZP’er! Wij ondersteunen jou graag in het behalen van jouw RA. Zo hebben wij zelfs gecertificeerde RA-stagebegeleiders in dienst die je hiermee graag helpen.

·        Aansprekende opdrachtgevers
Wij kunnen jou bemiddelen bij verschillende prachtige opdrachtgevers, van multinational tot groot MKB. Zo zit er vast voor jou ook de ideale (eerste) opdrachtgever bij.

·        Opdrachtgever- en kandidaattevredenheid van 9.3 uit 10.
De hoge mate van persoonlijke aandacht voor jou in combinatie met bovenstaande punten heeft er toe geleid dat wij door onze opdrachtgevers en kandidaten worden beoordeeld met een score van 9.3 uit 10. Op klanttevredenheid scoren we een 9.1 en op kandidaattevredenheid zelfs een 9.4!

Wil je weten waarom dit het juiste moment is om te gaan ZZP'en? Klik dan hier!

ZZP - Contactformulier